We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Worldschool Network

Portus Groene Hart neemt deel aan het Worldschool Network. Dit is een
netwerk van samenwerkende scholen en maatschappelijke instellingen wereldwijd,
nationaal en lokaal.                                                                                                           

In het kader van Worldschool kunnen groepjes leerlingen uit de bovenbouw HAVO en VWO hun profielwerkstuk maken. Leerlingen voeren in dit verband opdrachten uit. De opdrachtgevers werken in en voor ontwikkelingsprojecten in Aziё, Afrika, Zuid- en Midden Amerika en Europa. De opdrachten kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het bevorderen van ondernemerschap waarbij een businessplan moet worden ontwikkeld of een marktonderzoek inclusief financiering. Ook kan onderzoek gedaan worden op het gebied van waterbeheersing, gezondheidszorg of educatie e.d.

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu treedt, via Worldschool, eveneens op als opdrachtgever voor het maken van profielwerkstukken. Hierbij gaat het om onderwerpen die verband houden met de vergroening van de samenleving.


Voor verdere informatie omtrent Worldschool verwijzen we naar de website
www.worldschool.nl