We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Tweetalig onderwijs (TTO)

Broaden your horizon

Taalvaardigheid in Engels

Natuurlijk is taalvaardigheid belangrijk bij tweetalig onderwijs. We stimuleren je daarom al vanaf de eerste schooldag in het Engels te communiceren. Tto-leerlingen spreken zoveel mogelijk met elkaar in de Engelse taal en vakken als geschiedenis, aardrijkskunde en biologie worden in de onderbouw in het Engels gegeven. Aangezien Engels niet alleen de instructietaal, maar ook de communicatietaal is, leer je de taal sneller en beter beheersen. Bovendien leg je aparte, erkende, externe taal-examens af. Op de mavo betreft dat Anglia- of Cambridge-examens. Op havo en vwo is het de bedoeling met een internationaal erkend IB-diploma de deur uit te gaan. Zo verleg je je grenzen!

Wereld burgerschap

Als tto-school bieden we de lesstof zoveel mogelijk aan vanuit een internationaal perspectief om je wereldburgerschap te ontwikkelen. We organiseren internationale dagen en samenwerkingsprojecten, waarbij je kennis over allerlei culturen opdoet, maar ook inzicht krijgt in je eigen culturele ontwikkeling. De bouwstenen houding, kennis, vaardigheden en waarden vormen de algemene speerpunten van wereldburgerschap.

tto-thumbnail.png#asset:8824`

Download brochure!

Would you rather read this page in english? Click here!