We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Sportprogramma

Bewegen
Ontdekken
Samenwerken

Op mavo/havo, havo/vwo én vwo niveau kun je bij de reguliere opleiding kiezen voor het sportprogramma. Je krijgt de eerste twee jaar vijf uur sport in de week en maakt kennis met bekende en minder bekende sporten. Je verdiept je in het menselijk lichaam, spelregels en tactische opstellingen. We organiseren bovendien veel sportuitjes buiten school, zoals survivallen, schaatsen, squashen en wedstrijdroeien. Zie het filmpje hieronder van dag voor sportleerlingen.

Ook een geweldige wintersportreis mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast organiseer je zelf sportactiviteiten en begeleid je sportdagen op onze eigen school en basisscholen.

Als je de mavo doet, kun je vanaf de derde klas lo2 volgen als examenvak. Op de havo bieden wij vanaf leerjaar 3 een (pre)BSM-programma.