Verleg je grenzen

1 2 3
Tweetalig onderwijs

Alle leerlingen kunnen bij ons vanaf het 1e leerjaar kiezen voor tweetalig onderwijs, op alle niveaus. Zij krijgen dan ongeveer de helft van de vakken in het Engels. We besteden daarnaast veel aandacht aan internationalisering. Als jij je diploma hebt gehaald, kun jij met een gerust hart een vervolgopleiding in het Engels doen en in een internationale omgeving aan de slag.

1 2 3
vwo Eureka-programma

Als je kiest voor de vwo plusklas dagen we je extra uit en krijg je het extra vak filosofie. Ook werk je aan projecten in samenwerking met universiteiten en andere organisaties. Je haalt meer uit jezelf en haalt een vwo-diploma op maat.

1 2 3
Sportprogramma

In het sportprogramma krijg je vijf uur per week sport en maak je kennis met veel verschillende sporten en de achtergronden. Sportexcursies en een heuse wintersportreis prikkelen extra je sportieve kwaliteiten. Je leert ergens helemaal voor te gaan, maar ook om te gaan met teleurstellingen.

Over ons

Wij, personeelsleden van Calvijn Groene Hart, maken van onze school een ambitieuze en veelzijdige school voor (tweetalig) vwo, havo en mavo. Dat doen wij met heel veel toewijding en plezier. Het doel is dan onze leerlingen voor te bereiden op de verwachtingen van de huidige maatschappij, maar tegelijkertijd onze kenmerkende waarden en normen te behouden. Zo vinden wij het belangrijk onze school goed te organiseren en hanteren wij daarom duidelijke regels. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Onze ervaring is dat die vaste structuur vooral in de eerste schooljaren erg belangrijk is. Hoe hoger het leerjaar, des te meer vrijheid (en verantwoordelijkheid) de leerling daarom krijgt. Bij ons ben je van harte welkom!

Onze directie (v.l.n.r.):
David Williams (teamleider tto)              
Linda Bos (teamleider brugklas)     
Kees van der Voet (teamleider mavo)      
Geraldine van Leenen (teamleider vwo)
Jan Wiegers (interim-directeur)
Vincent van Dam (teamleider oop)
Albert Boschma (teamleider havo)  

pose

Zij zijn te bereiken via groenehart@calvijn.nl