We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Verleg je grenzen

1 2 3
Tweetalig onderwijs

Alle leerlingen kunnen bij ons vanaf het 1e leerjaar kiezen voor tweetalig onderwijs, op alle niveaus. Zij krijgen dan ongeveer de helft van de vakken in het Engels. We besteden daarnaast veel aandacht aan internationalisering. Als jij je diploma hebt gehaald, kun jij met een gerust hart een vervolgopleiding in het Engels doen en in een internationale omgeving aan de slag.

1 2 3
vwo Eureka-programma

Elke reguliere vwo-leerling wordt voorbereid op het (wetenschappelijk) vervolgonderwijs met een programma dat onderzoek, ontwerpen en kritisch denken bevat. Dit programma heet Eureka. Ook werk je aan projecten in samenwerking met universiteiten en andere organisaties.

1 2 3
Sportprogramma

In het sportprogramma krijg je vijf uur per week sport en maak je kennis met veel verschillende sporten en de achtergronden. Sportexcursies en een heuse wintersportreis prikkelen extra je sportieve kwaliteiten. Je leert ergens helemaal voor te gaan, maar ook om te gaan met teleurstellingen.

Over ons

Wij, personeelsleden van Portus Groene Hart, maken van onze school een ambitieuze en veelzijdige school voor (tweetalig) vwo, havo en mavo. Dat doen wij met heel veel toewijding en plezier. Het doel is dan onze leerlingen voor te bereiden op de verwachtingen van de huidige maatschappij, maar tegelijkertijd onze kenmerkende waarden en normen te behouden. Zo vinden wij het belangrijk onze school goed te organiseren en hanteren wij daarom duidelijke regels. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Onze ervaring is dat die vaste structuur vooral in de eerste schooljaren erg belangrijk is. Hoe hoger het leerjaar, des te meer vrijheid (en verantwoordelijkheid) de leerling daarom krijgt. Bij ons ben je van harte welkom!

Onze schoolleiding (v.l.n.r.):
Staand:
Vincent van Dam (adjunct-directeur bedrijfsvoering)
Linda Bos (afdelingsleider brugklas)
Dennis Deurloo (afdelingsleider tto)
Albert Boschma (afdelingsleider havo 2 en 3)
Joke Blokzijl (afdelingsleider havo 4 en 5)

Zittend:
Jacob van Duijn (afdelingsleider mavo)
Sharony Droogendijk (afdelingsleider vwo)
Leo van 't Spijker (directeur) 

pose

Zij zijn te bereiken via groenehart@calvijn.nl