Kom bij ons kijken!

Een school bezoeken is de beste manier om te bekijken of die bij je past. Bij ons kun je dat op verschillende manieren doen. 

Tijdens de open dag kun je een rondleiding door het gebouw krijgen en met leerlingen en docenten praten. Je kunt er al je vragen stellen. Onze open dag is op vrijdag 27 januari 2017 van 15.00 uur tot 20.00 uur. We hopen dat jij en je ouders komen. 

Tip: In verband met de drukte is het handig zo veel mogelijk op de fiets te komen. 

Je kunt op Calvijn Groene Hart ook open lessen volgen. Op een ochtend of middag krijg je dan verschillende vakken. Zo leer de school en onze manier van lesgeven goed kennen. Dit kan op 19 en 20 januari 2017. Je kunt je aanmelden via je basisschool, maar ook gewoon zelf. 

Om te bekijken of tweetalig onderwijs, de sportklas of de atheneum plusklas iets voor je is, kun je bij ons een inspiratieklas volgen. Je krijgt dan, net als bij de proeflessen een goede indruk van de manier waarop wij lesgeven.

Tenslotte hebben we nog een voorlichtingsavond speciaal voor ouders/verzorgers op dinsdag 24 januari 2017 om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.