We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Leerlingbegeleiding

Een kind dat goed in zijn vel zit, leert ook goed. Wij doen er alles aan om elke leerling begeleiding op maat te geven, zowel cognitief als psychisch, sociaal en emotioneel. Op Groene Hart hebben wij oog voor iedere leerling.

Ons doel is uiteraard om elke leerling een fijne tijd te geven op Groene Hart en om de leerling de school te laten verlaten met een passend diploma. De ondersteuning voor alle leerlingen op Groene Hart begint bij de mentor. De mentor is het vaste aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en personeel. Als een leerling vastloopt, wordt dit door ouder(s)/verzorger(s), de leerling, de mentor of andere collega’s gesignaleerd.

Wanneer de leerling vervolgens wordt aangemeld bij het ondersteuningsteam, bieden wij in overleg met ouders passende ondersteuning of verwijzen we door naar de specialisten. Het aanspreekpunt binnen het ondersteuningsteam is de ondersteuningscoördinator.

Wie werken in het ondersteuningsteam?

Mevr. M.G. Jongejan, ondersteuningscoördinator
Dhr. P.H. Koppelaar, begeleider passend onderwijs
Dhr. S.M.V. Pirot, counselor
Mevr. M.A. Heij, leerlingbegeleider
Dhr. R.W.A. Bossenbroek, leerlingbegeleider
Mevr. A. Kraaijeveld, dyslexiecoach
Mevr. L. de Rooij, schoolmaatschappelijk werker
Mevr. M. Wisse, schoolmaatschappelijk werker
Mevr. C. Oosterling, gedragswetenschapper
Mevr. K. Bolink, jongerenwerker
Mevr. H. Boon, schoolverpleegkundige
Mevr. A. Hermes-Grashoff, schoolarts

Het ondersteuningsteam is te bereiken via gh-ondersteuningsteam@calvijn.nl of het reguliere telefoonnummer van de school.

Ondersteuningsprofiel en passend onderwijs

Heeft uw zoon/dochter een ondersteuningsprofiel, dan kunt u op de website van Koers VO kijken voor uitgebreide informatie over de ondersteuning die wij als school bieden. Met ouders van leerlingen met een LWOO-indicatie gaan wij graag in gesprek om te zien of wij kunnen voldoen aan de ondersteuningsbehoefte van de betreffende leerling.

Bij de aanmelding van leerlingen met een ondersteuningsvraag houden wij ons aan de officiële aanmeldregels volgens de Wet op Passend Onderwijs. Ook hierover vindt u informatie op de website van Koers VO.