We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Van Calvijn naar Portus Groene Hart

Dit schooljaar is de naam van Calvijn Groene Hart gewijzigd in Portus Groene Hart. De kunstsectie schreef een uitdagende wedstrijd uit en vroeg onze leerlingen de naamswijziging op creatieve wijze vorm te geven. Roxanne Poinsitt uit 2havo/vwo kwam als winnares uit de bus. Zij maakte een mooie animatie waarin ze zowel de naams- als logowijziging had verwerkt.

Portus Groene Hart maakt deel uit van de Portus Scholengroep, samen met Juliana, Zuidermavo, CBSplus en Farelcollege. Portus betekent haven en de scholengroep wil dan ook een veilige haven voor al haar leerlingen vormen.

Check hier de video!