We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wedstrijd naamswijziging

Hoe is het gesteld met jouw creativiteit?

Vanaf deze week kunnen alle leerlingen van Groene Hart deelnemen aan een leuke, creatieve wedstrijd. De wedstrijd voor de naamswijziging van Calvijn naar Portus is namelijk van start gegaan. We geven alle leerlingen de kans deze wijziging op welke creatieve manier dan ook te illustreren, van een liedje tot beeldhouwwerk, van een schilderij tot filmpje.

De inzendingen dienen uiterlijk maandag na de kerstvakantie (10 januari) ingeleverd te zijn. We wensen alle deelnemers veel succes en kijken nu al uit naar de resultaten.

naamsverandering-ogen-qr-goede-kleuren.jpg#asset:11607