We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Tto-leerlingen planten bomen

Leerlingen uit 1hvt, 1vt en 3vt hebben afgelopen woensdag de handen uit de mouwen gestoken. Zij hebben tijdens de 64e Nationale Boomplantdag geholpen bij het planten van maar liefst duizend bomen tussen Sportpark De Doorbraak en de Kilweg. 

De tto-leerlingen namen deel aan deze activiteit, zodat ze de wereld weer een beetje mooier konden helpen maken. Dit past heel mooi bij de ontwikkeling van hun wereldburgerschap, een belangrijk doel van tto-onderwijs. Mach3Builders had zelfs voor een foodtruck gezorgd. De leerlingen smulden van de uitgeserveerde traktaties en iedereen kijkt terug op een geslaagde dag.