We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kanjers voor kanjers

Calvijn Groene Hart is heel trots op al haar leerlingen en laat dat ook graag weten. Daarom hebben alle leerlingen vrolijke en lekkere post ontvangen. In de envelop zaten Kanjerstroopwafels, confetti en een brief met onderstaande tekst. Het grappige was dat Barendrechtse postbodes gisteren zelfs onder de confetti zaten en ook blij werden van het bezorgen van deze leuke post.

Beste ...,

Hopelijk hoor je regelmatig van je mentor en andere docenten, dat je een kanjer bent. Dat vinden wij namelijk echt!

Het is niet niks om op deze manier les te krijgen en door de maatregelen ook verder lang niet alles te kunnen doen, wat je zou willen. Gelukkig weten we dat de situatie over een tijdje wel weer zal veranderen.

Houd vol en geniet maar lekker van je Kanjerkoeken, want die heb je echt verdiend. We wensen je nog veel succes en vooral gezondheid toe.

Hartelijke groeten,
Personeel Calvijn Groene Hart

kanjeractie.jpg#asset:10687