We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Start verken-je-grenzen-programma 21-22

Dinsdag 26 oktober zijn wij weer gestart met Verken-je-grenzen-programma voor bijna 33 enthousiaste leerlingen van groep 8.

De leerlingen gaan in dit deel van het programma aan de slag met onderzoeksvaardigheden economie en biologie. Middels allerlei experimenten en praktische opdrachten leren de leerlingen verschillende vaardigheden toe te passen. Daarnaast biedt het programma een uniek inkijkje in het leven op Groene Hart. In het tweede deel van het programma staan lessen Anglia centraal, de leerlingen werken dan naar een officieel Anglia-examen toe. Het tweede deel van het programma start 11 januari 2022.