We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Nieuwe lestijden wegens COVID-19

De zomervakantie zit er (bijna) op. Wij hopen dat iedereen een gezonde, veilige en ook fijne vakantie heeft gehad. Dinsdag 1 september start ons introductieprogramma en vanaf 2 september (sommige klassen beginnen later in de week met de lessen) starten wij weer met fysiek, in de klas, lesgeven. Wij verheugen ons daar enorm op.

Wij hebben goed nagedacht over hoe wij het binnen school zo goed en veilig mogelijk kunnen regelen. U ontvangt daar ook per brief meer informatie over. Om de drukte in de pauzes te verminderen, werken wij vanaf begin schooljaar met gescheiden pauzes. U kunt hieronder terugvinden hoe het nieuwe pauzerooster er precies uitziet voor zowel een 50-minuten- als een 40-minutenrooster. De leerlingen zien in hun eigen rooster terug welke pauze van toepassing is.

50-minutenrooster

50-minuten-rooster.JPG#asset:9991

40-minutenrooster

40-minuten-rooster_200828_085855.JPG#asset:9994