We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Dinnershow: uitgesteld

Zoals u ongetwijfeld begrijpt, moeten wij helaas door de huidige situatie met het Coronavirus de Dinnershow van 2020 voor Stichting Hospice de Reiziger verplaatsen.

Het is voor ons niet haalbaar om het op vrijdag 17 april door te laten gaan. Mogelijk is de school wel alweer open maar dan is er alsnog te weinig voorbereidingstijd om alles rond te krijgen.

We hebben de intentie om de show te verplaatsen. We komen er later bij u op terug wat de nieuwe datum wordt. We moeten deze nog zoeken dus daar kunnen we op dit moment nog geen duidelijkheid over geven.

Zodra we meer informatie kunnen geven zullen we u mailen.

2-vwo