We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelden op Groene Hart

Hopelijk heb je onze dag bezocht, hebben je ouders de nodige informatie ontvangen op onze informatieavond, heb je zelf misschien een Masterclass of proefles gevolgd (of ga je dat binnenkort doen) en weet jij zeker dat Groene Hart de komende jaren jouw school is. Super spannend! En wat nu?

Je bent van harte natuurlijk van harte welkom om je op Groene Hart aan te melden. De aanmeldperiode is van 2 maart tot 12 maart 2020. Wij volgen hiermee de OverstapRoute van KoersVO. Je bent van harte welkom om je in die periode elke dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur bij ons op school aan te melden. Als je onze school binnenkomt zit er op de A0-(brugklas)vleugel (meteen door de klapdeuren rechts) een collega van ons te wachten die jou en/of jouw ouders welkom heet. Wij ontvangen van jou dan graag de unieke code die je van de basisschool hebt meegekregen. Daarnaast willen we graag weten of je een voorkeur hebt voor tto of sport. Je krijgt dan namelijk direct een brief van ons mee met informatie over de intake en een kleine attentie.

200213-Advertentie-GH-Schakel-Barendrecht-Albrandswaard-v211111111.jpg#asset:9642