We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelden nu mogelijk voor het Verken-je-grenzen-programma 2020-2021

Zit uw zoon of dochter in groep 8 van de basisschool en heeft hij/zij een voorlopig vwo-advies of een vwo-/havo-advies, dan nodigen wij hem of haar van harte uit om vanaf 29 september deel te nemen aan ons Verken-je-grenzen-programma.

Het Verken-je-grenzen-programma is tot stand gekomen om groep-acht-leerlingen met een (voorlopig) vwo of vwo/havo advies een extra uitdaging te bieden door met de leerlingen te werken aan onderzoeksvaardigheden en Engelse taalvaardigheid. Het programma is jaarlijks een groot succes en daarom gaan wij ook komend schooljaar verder.

Het Verken-je-grenzen-programma deel 1 bestaat uit 8 lesmomenten op de dinsdagmorgen van 8.30-10.30 uur en de aftrap is op 29 september. Het programma sluiten we af met een feestelijke bijeenkomst, waarbij de leerlingen hun ontwikkeling presenteren en waarvoor we u als ouder ook van harte uitnodigen.

Uiteraard proberen wij ons voor te bereiden op eventuele, toekomstige ‘Coronamaatregelen’. Mochten aanpassingen nodig zijn, dan zullen we u daarover informeren.

Indien u enthousiast bent, maar toch nog wat vragen heeft, kunt u contact opnemen met Desirée Berkhout, via de mail (d.a.m.berkhout@calvijn.nl). Ook telefonisch is zij te bereiken (0180-390393). Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 1 september 2020 door een mail te sturen naar bovenstaand mailadres.

Deelname aan het Verken-je-grenzen-programma is altijd in overleg met de basisschool van uw zoon of dochter.