We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelden leerjaar 2 en hoger

De deadline voor het aanmelden van leerlingen voor leerjaar 2 en hoger was op 1 juni 2020. U kunt na 1 juni alsnog uw zoon of dochter aanmelden, maar uw verzoek wordt pas rond de zomervakantie in behandeling genomen.

Aanmeldingen na 1 juni kunnen we pas tegen de zomervakantie in behandeling nemen in verband met de bedrijfsvoering van de school. Bepaalde processen zoals het roosteren en het bestellen van de schoolboeken zijn namelijk al in gang gezet.

Na 9 juli kunnen wij niet garanderen dat uw zoon of dochter bij aanvang van het nieuwe schooljaar een plekje heeft bij ons op school.

Onderstaand formulier kunt u invullen indien u uw zoon of dochter wilt aanmelden op Groene Hart.

Klik hier om het aanmeldformulier te openen.