We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Preprogramma Groene Hart van start

Dinsdag 12 februari is het preprogramma Groene Hart van start gegaan. Vol enthousiasme kwamen de bijna 40 leerlingen uit verschillende groepen 8 bij ons de school binnen.

De ene groep startte de ochtend met het Anglia-programma. Het Anglia deel van het preprogramma komt elke les weer terug. We bereiden de leerlingen tijdens die lessen namelijk voor op het Anglia-examen dat in week 15 gepland staat. De andere groep begon de ochtend met onderzoeksvaardigheden van het thema 'arm en rijk'. Dit thema duurt 4 weken, waarna de meer exactere kant van onderzoeksvaardigheden wordt behandeld.
Halverwege de ochtend wisselden de groepen van lokaal en kregen de leerlingen het andere deel van het programma aangeboden. Vol inspiratie keerden de leerlingen aan het eind van de ochtend weer terug naar de basisschool. 

Ben jij benieuwd naar het preprogramma voor volgend schooljaar? Blijf onze website in de gaten houden.