We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dag en informatieavond

Calvijn Groene Hart houdt open dag op vrijdag 18 januari van 15.00 tot 20.00 uur. Op deze dag krijgen bezoekers een rondleiding door het schoolgebouw of kunnen zelf de school verkennen. 

Natuurlijk verstrekt de school informatie over alle vakken en over de manier van werken. Bovendien is er uiteraard de mogelijkheid volop vragen te stellen aan leerlingen, ouders en medewerkers. Voor jongere broertjes en zusjes is oppas aanwezig.

Tip: het is handig in verband met de te verwachten drukte zoveel mogelijk op de fiets te komen. Bovendien helpen verkeersregelaars het verkeer in goede banen te leiden.

De informatie is bedoeld voor ouders die graag meer informatie willen. Deze avond vindt plaats op dinsdag 22 januari en start om 19.30 uur. Inschrijven is niet nodig, u bent van harte welkom.