We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Groene Hart ontbreekt in onderwijsbijlage schoolkeuze 'Algemeen Dagblad'

Helaas heeft het 'Algemeen Dagblad' Calvijn Groene Hart niet meegenomen in het
overzicht van de resultaten van alle scholen, dat de krant op woensdag 9 
januari onder de noemer 'Scholen in C1JFER5' gepubliceerd heeft.

Momenteel onderzoekt het 'AD' hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar waarschijnlijk heeft DUO, de bron van de gegevens, de resultaten van Groene Hart door een verandering van brinnummer niet meegenomen tijdens het aanleveren van de gegevens. 

Wij betreuren dit ten zeerste, mede omdat wij juist erg trots zijn op onze resultaten. Daarom vindt u hieronder onze slagingspercentages van de afgelopen jaren. Voor meer informatie over onze schoolprestaties, maar ook voor de resultaten van het onderzoek naar de ouder- en leerlingtevredenheid verwijzen wij u graag naar Scholenopdekaart.nl.

Onze-prestaties.jpg#asset:7459