We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Leerlingen 5vt onderdeel van reportage Nieuwsuur

Vorige week waren leerlingen uit 5VT bij Present Barendrecht op bezoek omdat er een camerateam van Nieuwsuur aanwezig was.

Nieuwsuur maakt namelijk een reportage over de maatschappelijke diensttijd en over het traineeprogramma 'Jong Present' dat speciaal daarvoor ontwikkeld is. Tijdens twee van de drie mooie projecten van Present Barendrecht, uitgevoerd door onze leerlingen, werden opnames gemaakt. Al doende werden korte interviews gehouden met de leerlingen over hun mening over die diensttijd en over hun ervaringen met vrijwilligerswerk. De datum van uitzending is nog niet bekend; de verwachting is ergens half september.