We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Eerste masterclasses

Woensdag 19 december hebben de eerste masterclasses vwo Eureka, tweetalig onderwijs en sport plaatsgevonden. Zo'n eerste keer op het voortgezet onderwijs is altijd erg spannend voor de leerlingen van groep acht.

De Masterclass vwo Eureka liet leerlingen uit groep acht met behulp van sprinkhanen ervaren hoe de lessen er op Calvijn Groene Hart bij het vwo echt aan toegaan. De basisschoolleerlingen waren weer erg enthousiast.

Wil jij zelf ervaren hoe het er aan toegaat op Groene Hart? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar tijdens de masterclasses op 23 januari en 20 februari. Inschrijven kan hier.