We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

100% geslaagd voor IB op Calvijn Groene Hart

Afgelopen vrijdag hebben alle vwo- en havo-leerlingen van de tweetalige stroom van Calvijn Groene het heuglijke bericht ontvangen, dat zij geslaagd zijn voor hun IB-examen. Dit International Baccalaureate is de kroon op het werk van alle leerlingen die tweetalig onderwijs volgen en geeft hen daarmee het internationaal erkend bewijs dat dit onderdeel met bewezen succes is afgerond.

Ook via deze weg wil Calvijn Groene Hart Yuri, Yentl, Valerie, Tamara, Stefan, Sona, Nikita, Hanna, Emma, Jan, Bianca, Patricia, Hod, Shamaya, Stefan, Demi, Marit, Margot, Jorina, Robert, Adriaan en Samsor graag van harte feliciteren. De certificaten ontvangen de leerlingen na de zomervakantie tijdens een feestelijke bijeenkomst.