Welkom!

1 2 3
Regulier onderwijs

Op atheneum, havo of mavo niveau uitgedaagd worden? Dat is de uitdaging die je bij ons aangaat. Je zoekt je grenzen op in wat je kan en weet je grenzen te bewaken in wat er niet kan. Een enorme uitdaging voor nu en in de toekomst. Durf jij het aan?

1 2 3
Tweetalig onderwijs

Calvijn Groene Hart is een gecertificeerde junior tto-school en biedt tweetalig onderwijs (tto) aan op vwo-, havo- en mavoniveau. Tto houdt in dat een leerling in de onderbouw op vwo en havo ongeveer de helft en op mavo ruim dertig procent van de vakken in het Engels volgt.

1 2 3
Open dag en inspiratieklas

Maak kennis met onze school. Dat kan op onze open dag op op 2 februari 2018. Uiteraard kan het ook eerder in de inspiratieklas voor tweetalig onderwijs (tto), de sportklas of de atheneum plusklas.
We zien je graag!

Heb jij een vwo-, havo- of mavo-advies, dan ben je van harte welkom op Calvijn Groene Hart. Bij ons op school is veel te kiezen. Zo kun je op alle niveaus kiezen voor tweetalig onderwijs. Je volgt dan ongeveer de helft van de vakken in het Engels. Jaarlijks zijn er uiteraard buitenlandse stedentrips om je Engelse taalvaardigheid in praktijk te kunnen brengen en nog meer te verbeteren. 

Voor de slimste leerlingen hebben wij een atheneum plusklas. Je krijgt als extra vak filosofie. Ook zijn er projectlessen waarbij je zelfstandig of in groepjes aan  bepaalde uitdagende en vakoverstijgende opdrachten werkt. Deze projecten zijn bijvoorbeeld in samenwerking met universiteiten. 

Houd je van sport, kies dan voor de sportklas. Je krijgt vijf uur sport in de week en maakt kennis met veel verschillende sporten en de achtergronden ervan.  

Iedereen werkt bij ons op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Je mag je eigen laptop of tablet meenemen. Vanaf augustus 2017 krijgt iedere leerling een eigen laptop.

Download hier onze folder!