We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Welkom!

1 2 3
Aanmelden

Vanaf 14 februari kun je een tijdslot reserveren om je aan te melden voor Portus Groene Hart.

De aanmeldperiode loopt van 21 februari t/m 18 maart 2022.

1 2 3
Regulier onderwijs

Op vwo, havo of mavo niveau uitgedaagd worden? Dat is de uitdaging die je bij ons aangaat. Je zoekt je grenzen op in wat je kan en weet je grenzen te bewaken in wat er niet kan. Een enorme uitdaging voor nu en in de toekomst. Durf jij het aan?

1 2 3
Tweetalig onderwijs

Portus Groene Hart is een gecertificeerde junior tto-school en biedt tweetalig onderwijs (tto) aan op vwo-, havo- en mavoniveau. Tto houdt in dat een leerling in de onderbouw op vwo en havo ongeveer de helft en op mavo ruim dertig procent van de vakken in het Engels volgt.

Heb jij een vwo-, havo- of mavo-advies, dan ben je van harte welkom op Portus Groene Hart. Bij ons op school is veel te kiezen.


Zo kun je op alle niveaus kiezen voor tweetalig onderwijs. Je volgt dan ongeveer de helft van de vakken in het Engels. Jaarlijks zijn er uiteraard buitenlandse stedentrips om je Engelse taalvaardigheid in praktijk te kunnen brengen en nog meer te verbeteren.

Vwo-leerlingen dagen wij uit en bieden wij veel extra’s. We wakkeren de leergierigheid en ambitie aan, zodat de leerlingen behalve met een diploma ook met een rijk gevuld plusdocument de school verlaten. Dit vergroot hun kansen bij het wetenschappelijk onderwijs en op de arbeidsmarkt. We bieden kwalitatief goed onderwijs aan met verbreding en verdieping in de vorm van het Eureka- Programma. Dit programma is voor vwo-leerlingen onderdeel van het curriculum.Houd je van sport, kies dan voor het sportprogramma. Je krijgt vijf uur sport in de week en maakt kennis met veel verschillende sporten en de achtergronden ervan.