We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Nadat je op Portus Groene Hart je diploma hebt behaald, zijn er heel veel mogelijkheden als vervolg. We zijn er trots op dat leerlingen met hun uitstekende basis, goed terecht kunnen bij allerlei vervolgstudies en aan de slag kunnen in talloze beroepen.

Zodra je op Portus Groene Hart je diploma hebt behaald, ben je goed voorbereid op een passende vervolgopleiding. Mocht je nog niet weten welke vervolgstudie je wilt gaan doen, dan helpt de decaan je heel graag verder. Ook kan je terecht op een speciale site van DeDecaan.
Voor havo- en vwo-leerlingen, klik hier.
Voor mavoleerlingen, klik hier.