We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Meestgestelde vragen

De meestgestelde vragen over inschrijven en plaatsing.

Hoe en wanneer kan ik mijn kind inschrijven voor Calvijn Groene Hart?
Vanaf 15 februari kunt u met de unieke code, die u via de basisschool ontvangt, uw zoon of dochter inschrijven. U kunt de code langs komen brengen, per post opsturen of mailen. Houdt u er rekening mee dat uw kind voor 12 maart ingeschreven moet zijn.

Mag ik extra toelichting geven op de aanmelding van mijn dochter/zoon?
Ja, maar u kunt dit alleen schriftelijk doen als toevoeging bij uw aanmelding. Mochten wij vragen hebben bij uw toelichting, dan nemen we uiteraard contact op.

Als Calvijn Groene Hart mijn kind niet plaatst in een tto-klas of in het sportprogramma, komt hij/zij dan automatisch terecht in een reguliere klas op Calvijn Groene Hart?
Ja, wij informeren u dan over de uitslag van de eventuele test en wij bieden een reguliere klas van het passende niveau aan, tenzij uw kind een zorgbehoefte heeft waarvoor wij niet de juiste zorg kunnen bieden.

Wanneer kan ik informatie over de definitieve plaatsing verwachten?
Wij streven ernaar de plaatsingsbrieven voor de meivakantie te versturen.

Hoe weet ik zeker dat mijn contactformulier is aangekomen en behandeld wordt?
U krijgt een bevestiging dat uw contactformulier ontvangen is, na het verzenden van het formulier. Wij nemen uw contactformulier in behandeling wanneer alle gegevens van de basisschool digitaal aangeleverd zijn.

Kan je op meerdere scholen inschrijven?
Het is niet mogelijk op meerdere scholen in te schrijven. U kunt uw kind maar op één school voor voortgezet onderwijs inschrijven door middel van de unieke code. U kunt daarbij wel voor drie verschillende scholen uw voorkeur uitspreken.

Mag je inschrijven voor meerdere soorten klassen? (bijvoorbeeld een 1hv-klas regulier en een 1hv-klas tto)
Nee, u kunt slechts één voorkeur aangeven. Mocht uw kind niet toegelaten zijn tot een sportklas of een tto-klas, dan wordt uw kind automatisch geplaatst in een reguliere klas.