We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Blog van Lente-Sophie

De eerste dag op Groene Hart was superspannend, maar ook superleuk. Ik voelde me zo ‘klein’. Eerst was ik op de basisschool de grootste en iedereen zag je staan. Nu ben ik weer de smurf die ik voorheen ook was , maar niemand heeft dat verder tegen mij gezegd, hoor.

De eerste lessen waren gelijk superleuk. Het is allemaal wel heel anders dan dat ik gewend was. Bij gym was ik de eerste keer verdwaald, omdat ik niet wist waar het was. Dus vroeg ik het aan de conciërge en die heeft het me precies verteld. Het kon niet missen. Uiteindelijk kwam ik bij gym aan en heb ik nog lekker mee gedaan! 
Ik wil ook nog graag iets vertellen over de Skill Drive, een leuk en chaotisch spel. Dat hebben we gespeeld tijdens de introductiedagen. We moesten in teams met de klas rennen, beschuit eten, andere opdrachten uitvoeren en vooral zoveel mogelijk punten verzamelen. Daarna hebben we nog pizza gegeten met alle brugklassen in de aula. Ik heb nog nooit zoveel pizza´s bij elkaar gezien. Ook dit was echt superleuk en de pizza´s waren ook nog superlekker! We zijn met onze klas zelfs tweede geworden met het spel. We liepen later door de gang en hoorden toen: ‘Kijk, dat waren ze van de Skill Drive’. Daar moest ik wel om lachen.