We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wees welkom op Groene Hart

Leer de verschillende mogelijkheden van Groene Hart kennen tijdens de masterclasses of proeflessen.

Masterclasses

Op 9 december, 27 januari, 10 februari zijn er op Groene Hart van 13.30-15.00 uur Masterclasses tweetalig onderwijs, vwo en sport. Wil je ervaren hoe het er op Groene Hart aan toegaat? Je bent van harte welkom. Inschrijven voor de Masterclasses kan in onze Open dag app onder het kopje 'Nieuws'.

Proeflessen

Op vrijdag en maandag, 5 en 8 februari, kunnen groepachtleerlingen van verschillende basisscholen kennismaken met Calvijn Groene Hart. Onder begeleiding van oud-leerlingen van de betreffende basisscholen krijgen de leerlingen van groep 8 allerlei proeflesjes aangeboden. Inschrijven voor de proeflessen kan in onze Open dag app onder het kopje 'Nieuws'.

Voorlichtingsavond

Tenslotte hebben we nog een (online) voorlichtingsavond speciaal voor ouders/verzorgers op maandag 18 januari 2021 om 19.30 uur.