We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wees welkom op Groene Hart

Leer de verschillende mogelijkheden van Groene Hart kennen tijdens de open dag, masterclasses of proeflessen.

Open dag

Tijdens de open dag kun je een rondleiding door het gebouw krijgen en met leerlingen en docenten praten. Je kunt er al je vragen stellen. Onze open dag is op vrijdag 18 januari 2019 van 15.00 uur tot 20.00 uur. We hopen dat jij en je ouders komen.  

Tip: In verband met de drukte is het handig zo veel mogelijk op de fiets te komen

Masterclasses

Op 19 december, 23 januari en 20 februari zijn er op Groene Hart van 13.30-15.00 uur Masterclasses tweetalig onderwijs, Eureka en sport. Wil je ervaren hoe het er op Groene Hart aan toegaat? Je bent van harte welkom. Inschrijven voor de Masterclasses is niet meer mogelijk.

Proeflessen

Op maandag en dinsdag, 21 en 25 januari, kunnen groepachtleerlingen van verschillende basisscholen kennismaken met Calvijn Groene Hart. Onder begeleiding van oud-leerlingen van de betreffende basisscholen krijgen de leerlingen van groep 8 allerlei proeflesjes aangeboden. Inschrijven voor de proeflessen is helaas niet meer mogelijk.

Voorlichtingsavond

Tenslotte hebben we nog een voorlichtingsavond speciaal voor ouders/verzorgers op dinsdag 22 januari 2019 om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.