We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wees welkom op Groene Hart

In verband met de huidige situatie en regelgeving omtrent COVID-19 vinden wij het niet verstandig om, in ieder geval tot de kerstvakantie, de PROEFLESSEN en MASTERCLASSES  door te laten gaan.

Uiteraard vinden wij dit heel erg jammer, maar de gezondheid van onze (toekomstige) leerlingen en onze docenten vinden wij belangrijker.

Wij wachten de berichten vanuit de overheid even af en blijven achter de schermen hard aan het werk om deze lessen in januari en februari, eventueel, door te laten gaan.

Mocht u zich al ingeschreven hebben voor deze lessen, dan ontvangt u van ons nader bericht.

Houd u deze pagina in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen rond de proeflessen en masterclasses.


Leer de verschillende mogelijkheden van Groene Hart kennen tijdens de proeflessen of masterclasses.

Proeflessen

Leerlingen van groep 7 en 8 van verschillende basisscholen kunnen kennismaken met Portus Groene Hart. Je bent van harte welkom. Zodra het weer mogelijk is om zich in te schrijven voor de proeflessen/masterclasses, vindt u op deze pagina het formulier.

Masterclasses

Wij hebben Masterclasses tweetalig onderwijs, vwo en sport. Wil je ervaren hoe het er op Groene Hart aan toegaat? Je bent van harte welkom. Zodra het weer mogelijk is om zich in te schrijven voor de proeflessen/masterclasses, vindt u op deze pagina het formulier.

Open dag & Voorlichtingsavond

Door de huidige maatregelen is het niet mogelijk om de open dag fysiek door te laten gaan. Zodra hier meer over bekend is, vindt u dat op deze pagina.

Houd onze website goed in de gaten i.v.m. eventuele COVID19-maatregelen.