We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wees welkom op Groene Hart

Leer de verschillende mogelijkheden van Groene Hart kennen tijdens de proeflessen of masterclasses.

Helaas zijn de proeflessen vol. Je bent nog wel van harte welkom voor onze masterclasses!

Proeflessen

Leerlingen van groep 7 en 8 van verschillende basisscholen kunnen kennismaken met Portus Groene Hart. Je bent van harte welkom. Inschrijven voor de proeflessen kan nu door te klikken op het sjabloon hiernaast. De tijden van de proeflessen zijn van 14:30-16:00 uur.

Data van de proeflessen

Vrijdag 4 februari

Maandag 7 februari

Vrijdag 11 februari

Maandag 14 februari

Woensdag 16 februari

Vrijdag 18 februari

Masterclasses

Wij hebben masterclasses tweetalig onderwijs, vwo en sport. Wil je ervaren hoe het er op Groene Hart aan toegaat? Je bent van harte welkom. Inschrijven voor de masterclasses kan nu door te klikken op het sjabloon hiernaast. De tijden van de masterclasses zijn van 13:30-15:00 uur.

Data masterclasses

maandag 7 februari

Vrijdag 11 maart

Open dag & Voorlichtingsavond

Tenslotte hebben we nog een open dag op 28 januari 2022 van 14:00-20:00 uur en de voorlichtingsavond voor ouders op 1 februari 2022 van 19:30-21:00 uur.

Houd onze website goed in de gaten i.v.m. eventuele COVID19-maatregelen.