We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Jet-Net school

Onze school is een Jet-Net school. Dit houdt in dat wij in het samenwerkingsverband zitten van het Jongeren en Techniek netwerk. In dit netwerk werken wij samen met het bedrijf Air-Liquide dat een powerplant heeft op het terrein van Shell Pernis. Leerlingen gaan naar Air-Liquide en het bedrijf komt de school in. Techniek is dus HOT op het Groene Hart.

Naast deze samenwerking doen we ook mee aan de door Jet-Net georganiseerde landelijke debatwedstrijd “Meet the Boss” waarbij onze leerlingen in discussie gaan met “the Captains of Industry”. We gaan ook naar de Careerday waar de leerlingen de laatste nieuwe snufjes van techniek kunnen zien en uitproberen. Daarnaast maken we gebruik van Webcasts.