We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Verleg
je grenzen

Extra OPEN DAG op afspraak

Goed nieuws: wegens het enorme succes organiseren we op 10 februari van 14.00 tot 17.00 uur een extra open dag. Leerlingen uit groep 8 kunnen zich daar nu via onderstaande link voor aanmelden. Waarschijnlijk ten overvloede: het is niet de bedoeling voor deze dag in te schrijven als je al een tijdslot voor vrijdag 28 januari bemachtigd hebt. We willen natuurlijk graag alle achtstegroepers een kans geven.

Schrijf je nu in voor één van de tijdsloten voor de open dag. Lees hier voor meer informatie.


Welkom

Portus Groene Hart: dé school in Barendrecht voor vwo, havo en mavo, waar je ruimte krijgt je grenzen te verleggen.

Je kiest voor Groene Hart, omdat je goed onderwijs krijgt en je diploma haalt. Zowel de eind- als tussentijdse resultaten van al onze afdelingen zijn al jaren stabiel en op niveau. Daar zijn wij trots op. Natuurlijk vinden we niet alleen cijfers belangrijk; wij kijken ook naar jouw vaardigheden en kwaliteiten. Vanuit onze (christelijke) identiteit besteden we veel aandacht aan respectvol met elkaar omgaan. Aangezien elk kind uniek is, begeleiden wij je bij het leren ontplooien van je vaardigheden en talenten. We bieden daarom een vast basisprogramma met daarnaast een flexibel programma dat aan te passen is aan jouw leerbehoeften.

Meld je nu snel aan!