We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Contact

Portus Groene Hart is graag in contact met de ouders en leerlingen. Het eerste aanspreekpunt voor ouders en leerlingen is de mentor. Het gaat dan vooral om onderwijszaken.
De snelste manier om contact te krijgen is via e-mail. Voor administratieve zaken kunt u terecht bij de administratie (0180 390393, keuze 2).

Indien u uw kind wilt ziekmelden, maakt u gebruik van dit formulier. Wij verzoeken u uw zoon of dochter dagelijks ziek te melden.

Portus Groene Hart is bereikbaar met Connexxion. In- en uitstaphalte is Bushalte Zichtwei.
Actueel reisadvies? Download gratis de Connexxion reisplanner app. Reis je geregeld met de bus, dan is een abonnement misschien iets voor jou. Voor scholieren van 12-18 jaar is het maand- en of jaar Regio-abonnement verkrijgbaar voor een speciaal reductietarief. Voor meer info en prijzen op connexxion.nl

Kom je langs?

Portus Groene Hart

  • Haarspitwei 11
  • 2992 ZB BARENDRECHT
  • Postbus 13
  • 2990 AA BARENDRECHT

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur. Op zon-, feest- en vakantiedagen zijn wij gesloten.

Routebeschrijving