We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Voorlichtingsavond: Motivatieproblemen

De ouderkringen van Groene Hart en Focus Beroepsacademie organiseren samen een thema-ouderavond over motivatie bij pubers. Een onderwerp dat in veel gezinnen en op school speelt.

Deze ouderavond vindt plaats op 7 april in het gebouw van Focus Beroepsacademie. De ouderkringen hebben het theatercollectief De Nieuwe Lichting (DNL) uitgenodigd voor een interactieve theatervoorstelling. DNL is een team van acteurs, trainers en theatermakers die persoonlijke en maatschappelijke thema's op interactieve wijze zichtbaar maken. 
Meer informatie over deze avond volgt.