We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelden en toelaten

Heb je een vwo-, havo- of mavo-advies van je basisschool gekregen, dan ben je van harte welkom op Calvijn Groene Hart. Je kunt kiezen voor een regulier vwo-, havo- of mavo-programma of voor onze tweetalige opleiding. Binnen de reguliere klassen komen alle leerlingen met een vwo-advies in een aparte vwo-klas. In deze klas dagen we je door middel van het Eureka-Programma, op jouw niveau uit. Als je breed in sport geïnteresseerd bent en lekker sportief bezig wilt zijn, dan past het sportprogramma vast goed bij jou. In het tweetalig onderwijs volg je op het vwo en de havo ongeveer de helft van de lessen in het Engels. Op de mavo is dan ruim dertig procent van de lessen in het Engels.

De aanmeldperiode loopt van 15 februari tot 11 maart 2021.

Afbeelding1.png#asset:10414

Aanmelden op Groene Hart?

Binnenkort is hier en in onze app meer informatie te vinden over de inschrijfprocedure in COVID-19 tijd.

Ons adres:

Calvijn Groene Hart
Haarspitwei 11
2992 ZB Barendrecht
groenehart@calvijn.nl (bij het mailen graag aangeven welke opleiding u kiest)

Als u uw zoon/dochter voor het sportprogramma hebt opgegeven, nemen we ('s ochtends of 's middags) een test af waarbij we kijken naar de sportieve mogelijkheden en motivatie. U krijgt bij aanmelding bij ons op school direct een uitnodiging voor deze test. De test zal gehouden worden in sporthal de Lagewei; de grote sporthal naast onze school. Tijdens deze test zullen diverse sportieve vaardigheden getoetst worden. Zo hebben we de onderdelen, spel, conditietest en een uitgebreid circuit. Verder zal er ook sportklaskleding gepast gaan worden. Zorgt u voor sportkleding en schoenen? Water is niet noodzakelijk want er wordt voor drinken gezorgd. Tijdens de test kunnen ouders niet blijven. Na de test duurt het enkele dagen voordat u per mail de uitslag van de test ontvangt.

Wil uw zoon/dochter graag tto-onderwijs gaan volgen, dan is onder andere een ‘bilingual attitude’ (dus de bereidheid altijd Engels te spreken tijdens tto-lessen of -activiteiten) van groot belang. Daarom vragen we uw zoon/dochter een instaptoets te maken en een intakegesprek te houden.

Voor leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte, beoordeelt het ondersteuningsteam zorgvuldig of de school kan voldoen aan de zorgplicht en de leerling kan bieden wat deze nodig heeft.

Groene Hart volgt de OverstapRoute voor alle leerlingen. U vindt hier meer informatie over de OverstapRoute.